Vrijgezellenparty's

Een gezellige en actieve vrijgezellenmiddag? Dat kan bij Atelier Antoinette! Er zijn twee workshops mogelijk:

- workshop werken met klei
- workshop servies beschilderen

Werken met klei, wat kunt u verwachten?

De aanwezigen krijgen een hoeveelheid klei en gaan, na uitleg van de algemeen geldende basisregels, aan het werk. Men maakt duimpotjes, waarmee door samenvoeging van verschillende onderdelen van alles kan worden gemaakt, zoals een spaarpotje, een eendje, kop en schotel, geurpotje etc.

Terwijl iedereen bezig is zich uit te leven met de klei bestaat de mogelijkheid om een klein potje te draaien op de elektrische draaischijf. Afhankelijk van de grootte van de groep komt iedereen hiermee aan de beurt. Het is ook mogelijk om een andere techniek (b.v. ringopbouw of werken met platen klei) uit te proberen.

Servies beschilderen, wat kunt u verwachten?

Alle aanwezigen krijgen een beker en een bordje. Deze worden, na schoonmaak, met opglazuren beschilderd. Na afloop staat er een bonte mengeling van versierd vaatwerk. Het geheel moet minimaal 24 uur drogen; daarna wordt het vaatwerk gebakken op 840 gr. C. waarbij de schildering in de bestaande glazuur zakt. De schildering is hierna niet meer te verwijderen.
Indien u dit wenst kunt u voor een servies kiezen dat u zelf koopt en meebrengt. Wel graag even overleg hierover.

N.B., voor alle workshops geldt: als de werkstukken niet goed in elkaar zijn gezet of ze bevatten lucht, dan kan het zijn dat het werk kapot bakt. Om dit tot een minimum te beperken kijk ik al het werk na, maar garantie dat er niets breekt kan ik niet geven.

Overige gegevens

Duur: 3 uur
Prijs: de basisprijs is 150,- euro plus 10,- euro per persoon, tot maximaal 14 personen. Het glazuren kost 25,- euro per groep.

Op locatie: de workshop kan ook gegeven worden op locatie, dan is de basisprijs 200,- euro plus 10,- euro per persoon. Dit is exclusief reiskosten á 0,35 euro per kilometer en de eventuele huur van de locatie.

Opgeven

Opgeven kan per mail; klik hier om u per email op te geven. Vermeld wel duidelijk al uw gegevens, zoals datum en grootte van de groep. Er wordt zo snel mogelijk na het ontvangen van de aanvraag contact met u opgenomen.

 


Gezellig en actief!
Een leuk idee voor een kinderfeestje?